Și tu te regăsești printre cele cărora le place să aibă grijă de ten? Atunci cu siguranță știi că dacă te apropii de vârsta de 30 de ani, sau dacă deja ai depășit-o, ar trebui să începi să îți îngrijești tenul mai intensiv.

Felul în care ai trăit timp de 20 de ani se va oglindi în aspectul tenului tău

Ce stil de viață preferai când aveai 20 de ani? Preferai distracția exuberantă sau mai degrabă să ai grijă de tine și să faci sport?  Tenul tău ține minte asta și îți va arăta asta după vârsta de 30 de ani.  Încet încet încep să apară mici vase de sânge sparte, pete pigmentare de la soare, cearcăne sub ochi, chiar și primele riduri. Îți pui și tu întrebarea dacă mai poți opri asta? Sau vom fi pedepsite de mama natură pentru greșelile din tinerețe?

Știi care este cea mai frecventă greșeală pe care o facem?

Știi care este cea mai frecventă greșeală pe care o facem atunci când vine vorba de îngrijirea tenului?  Ne apucăm să cumpărăm creme extra scumpe și serum-uri împotriva ridurilor, care ataca problema doar  la suprafață. Ne apucăm de cumpărat batoane corectoare care să acopere imperfecțiunile feței. Niciuna dintre aceste soluții însă, nu este orientată pe cauza reală a problemei, care, cel mai probabil este pierderea de colagen din organism. Deja după vârsta de 25 de ani, organismul nostru produce din ce în ce mai puțin colagen. De obicei începe să se manifeste acest lucru după vârsta de 30 de ani, iar primele semne sunt cearcănele, ridurile fine, pielea mai uscată.

 

Există o soluție mai eficientă: Fă-ți o cură de întinerire în confortul tău de acasă

Imaginează-ți că îți prepari în fiecare zi o băutură delicioasă de vișine sau de lime, care nu conține nicio picătură de zahăr ”nociv”. Gândește-te că este îndulcit doar cu steviol natural. De asemenea, imaginează-ți că această băutură te-ar răcori, iar prin consumul regulat te-ar putea ajuta să scapi de riduri, să scapi de cearcăne, să ai un păr mai sănătos și unghii mai puternice. Vestea bună e că toate acestea nu sunt doar ficțiune, ci pot deveni realitate foarte ușor datorită unei băuturi regale, Viacollagen & Hyaluronic acid.  Doza zilnică conține 5000 mg colagen marin testat clinic și 1000 mg vitamina C. Conține de asemenea și acid hialuronic, care ajută în hidratarea pielii și a părului, iar zincul contribuie la menținerea unui păr sănătos, a unghiilor puternice, iar tenul devine mai sănătos.  Viacollagen & Hyaluronic acid a ajutat mii de femei din România să arate mai bine, însă începe să devină  produsul cosmetic îndrăgit și de femeile din alte țări din Europa.

Viacollagen & Hyaluronic acid este recomandat și de frumoasa vedetă din România, Bianca Drăgușanu:

Ador să mă răcoresc cu băutura mea preferată de la @colagenulmeu.ro
Este colagen marin fără chimicale, cu gust divin de fructe. 🍒
Îl recomand cu drag pentru creșterea părului, observ că tenul devine catifelat și mult mai luminos, iar unghiile mult mai puternice. Eu am optat pentru cura de 3 luni pentru că astfel rezultatele sunt semnificativ vizibile
.”