Cunoști acel sentiment când nu te simți bine în propria piele? Când încerci să acoperi cu orice preț ridurile de pe față, sau celulita de pe picioare? Îți invidiezi prietenele pentru părul des, pentru că părul tău nu mai e ce era odată? Ai și unghiile casante?

Înțelegem cum te simți și știm ce ai de făcut când ai astfel de probleme.

Draga mea, ți  se pare o afirmație foarte curajoasă? Nu este vorba de niciun truc, avem nevoie doar de încrederea ta  și vei afla tot ce ai de făcut în cele ce urmează.

De început ar trebui să știi că nu ești singura care întâmpină astfel de probleme

Înainte de a-ți dezvălui care este cheia către un ten frumos, păr strălucitor și unghii puternice, ar trebui să știi că…

Ignorarea problemelor te va obliga mai devreme sau mai târziu să plătești pentru ele. Prețul nu este cuantificat doar în bani, și nu sunt nici mărunțișuri la care va trebui să renunți. Ne gândeam la faptul că probabil va trebui să renunți la ideea că vei avea cândva:

Păr frumos și des

Piele elastică

Ten fără riduri vizibile

Unghii puternice

Împăcare cu aspectul propriu

Lista poate continua…

 

Există o metodă prin care poți obține foarte ușor un ten mai frumos, păr mai puternic, mai strălucitor și unghii puternice. Datorită acestei metode, visele și așteptările tale pot deveni realitate

Hai să vedem întâi cauzele care duc la pierderea strălucirii părului, de ce se despică vârfurile, de ce începe să ne cadă părul, de ce apare celulita, ridurile, de ce avem tenul foarte uscat sau foarte gras, de ce unghiile devin casante?

Știai că după vârsta de 25 de ani scade producția de colagen din organismul nostru cu până la 1,5% anual? Asta înseamnă că la vârsta de 55 de ani în corpul nostru se mai produce aproximativ doar 55% din cantitatea necesară de colagen.

Dacă accepți această realitate și nu faci nimic ca să schimbi această situație, cu siguranță se va manifesta prin apariția ridurilor, a celulitei, a pielii uscate, părul devine mai slab, se despică la vârfuri, cade excesiv, unghiile devin casante și dinții la fel.  Din fericire am pregătit pentru tine un program de 90 de zile cu pași care vor îmbunătăți semnificativ calitatea tenului, a părului și a unghiilor.

De ce anume vom avea nevoie pentru refacerea structurii părului și a pielii?

1. Colagen marin testat clinic: Cantitatea ideală din doza zilnică ar trebui să fie de 5000 mg. Alege unul care să fie testat clinic și să fie bioactiv, deoarece acela este cel mai asemănător organismului uman.

2. Vitamina C: Corpul uman nu știe să își producă singur vitamina C.  Pentru o doză de 5000 mg colagen, se recomandă un aport de 1000 mg vitamina C astfel încât să asigurăm absorbția colagenului în organism.

3. Zinc: Datorită aportului de zinc în fiecare zi, poți scăpa de pielea acneică, de producția crescută de sebum, sau poți obține și efectul invers în cazul în care ai ten uscat. Prin suplimentarea regulată a zincului poți preveni căderea excesivă a părului și poți susține creșterea acestuia.

4. Acidul hialuronic: Datorită proprietăților sale, poate reduce semnificativ apariția ridurilor sau a cearcănelor. Pielea ta astfel poate fi în sfârșit netedă, luminoasă și fără semne de oboseală.

DA, VREAU ȘI EU CURA PENTRU UN PĂR MAI SĂNĂTOS, TEN CATIFELAT ȘI PENTRU A SCĂPA DE CELULITĂ!

Și ele au urmat acești pași pentru refacerea părului și a pielii

De ce să plătim pentru o multitudine de suplimente alimentare, și să folosim separat suplimente pentru păr, separat pentru unghii, și separat pentru ten?

Nu te chinui cu banalități, poți economisi și timp și bani!

Viacollagen & Hyaluronic Acid conține o cantitate suficientă din toate substanțele importante pentru un păr des, ten perfect, unghii puternice și este un real ajutor în lupta cu celulita.

Primele efecte apar deja după 30 de zile, iar pentru rezultate optime, ca să fii cu adevărat mulțumită  este nevoie de o cură completă de 90 zile. Astfel vei putea observa că aspectul tenului tău va fi cu totul diferit, va fi mai luminos, mai catifelatpărul devine  strălucitor, puternic și plin de vitalitate, apar primele semne de hidratare în profunzime a pielii astfel încât să se reducă și celulita, iar unghiile să își recapete rezistența și nu se mai rup atât de ușor.

Recapătă-ți încrederea în frumusețea ta cu acești pași atât de ușor de urmat, pentru un look de DIVĂ, fără intervenții chirurgicale!

În plus, dacă vei începe cura de 3 luni ACUM, avem o SURPRIZĂ pentru tine:

Prin aplicarea codului BLOG100, beneficiezi de o reducere de 100 LEI la oricare dintre pachetele pentru cura de 3 luni pe care o alegi. Trebuie doar să îți alegi aroma dorită, o adaugi în coș, iar înainte de finalizarea comenzii introdu codul de mai sus și ți se va scădea suma de 100 LEI din totalul coșului de cumpărături. 🛒

DĂ CLICK MAI JOS ȘI ÎNCEPE CURA PENTRU UN PĂR MAI FRUMOS, TEN LUMINOS ȘI BUZE VOLUMINOASE:

DA, VREAU ȘI EU CURA PENTRU UN PĂR MAI SĂNĂTOS, TEN CATIFELAT ȘI PENTRU A SCĂPA DE CELULITĂ!