Voi ce ați răspunde la această întrebare? În urma sondajului nostru, din 30 de subiecți, 16 au răspuns că este posibil, iar 14 persoane au răspuns că acest lucru nu este posibil. Haideți să vedem împreună dacă este posibil sau nu.

În realitate nu este posibil să se transforme grăsimea în masă musculară. Însă, putem arde grăsimea și ca urmare să construim masă musculară.

Cum este posibil?

Dacă privim simplu lucrurile, putem afirma că grăsimile și mușchii sunt țesuturi absolut diferite și de aceea nu se pot transforma din unul în celălalt.  Odată cu această afirmație vine următoarea întrebare: Se pot arde grăsimile concomitent cu formarea masei musculare?

Ce să alegem?

Având în vedere că vorbim de fenomene opuse, ideal este să alegem unul singur căruia să vă dedicați pe deplin. Știm din experiență că oamenii alternează aceste tipuri de mișcări. Dacă într-o săptămână optează pentru cardio (alergare, tenis, aerobic, etc), următoarea săptămână optează pentru forță – exerciții cu propria greutate și cu aparate. Pentru efecte vizibile nu se recomandă a fi combinate deodată.

Cea mai bună strategie

Pe lângă exercițiile fizice se recomandă setarea unui deficit caloric ( 250 – 350 kcal) menținerea aportului de proteine 1,5 g la 1 kg masă corporală pe zi. Un deficit mai strict de calorii este destinat sportivilor mai antrenați ( în jur de 200 kcal), dar și asta împreună cu o cantitate mai mare de proteine, 2 g la 1 kg masă corporală.

Să nu uităm!

Atunci când facem mișcare regulat, e bine să nu uităm de suprasolicitarea articulațiilor. Deseori, datorită sportului intensiv, articulațiile se uzează și provoacă durere.  Însă, o îngrijire corespunzătoare vă poate ajuta să vă mențineți atât articulațiile cât și întreg aparatul locomotor într-o stare bună.

Aceasta poate fi soluția!

Timp îndelungat medicii aveau impresia că nu se poate face nimic în recuperarea cartilajului afectat, măcar într-o anumită măsură.

În prezent, cercetătorii au demonstrat că există suplimente care pot susține fiecare element din construcția unei articulații. Din păcate, niciunul dintre ele nu este o soluție complexă. Mai exact, chiar dacă aveți un cartilaj sănătos, se poate să nu fie bun lichidul sinovial, sau puteți avea tendoanele slăbite, iar acest lucru poate provoca dureri. Acesta este unul din motivele pentru care glucozamina și condroitina reprezintă un start excelent în tratarea articulației, dar nu fiecare resimte efectele dorite.

Realitatea e că am căutat pe piață un complex nutritiv pentru articulații, dar nu am găsit nimic cu adevărat complex. Pentru a putea avea cu adevărat articulații sănătoase, trebuia să stăm să studiem diferite cercetări iar apoi să cumpărăm o grămadă de suplimente și să le folosim zilnic deodată.

Astfel a luat naștere ideea să producem pentru voi, într-un singur supliment, toate substanțele importante și vitaminele, în cantități suficiente și de o calitate ridicată.

Nu vă chinuiți cu suplimente care sunt ”apă de ploaie”, am gândit noi totul pentru voi!
Suplimentul VIAELASTIC EXTRA este singurul supliment care conține toate substanțele active importante pentru ca articulațiile să fie sănătoase și să primească toată hrana de care au nevoie. Conține toate substanțele active importante  în cantități mari. Are o cantitate imensă de colagen, acesta fiind elementul fundamental din structura cartilagiilor, condroitină, glucozamină, MSM, acid hialuronic, calciu, magneziu și Vitamina C….lista mai continuă.

Toate acestea se prepară într-o băutură delicioasă cu gust de piersică sau grapefruit, dintr-o singură mișcare. În interiorul recipientului se află o linguriță dozatoare cu ajutorul căreia puteți prepara cu ușurință doza zilnică. Este suficient să turnați apă într-un pahar și să așteptați să apară primele rezultate după utilizarea zilnică.  🙂

DĂ CLICK AICI ȘI COMANDĂ CEL MAI BUN REMEDIU PENTRU ARTICULAȚIILE TALE!

APLICĂ CODUL ”BLOG100” ȘI VEI AVEA REDUCERE 100 LEI LA CURA COMPLETĂ PENTRU 3 LUNI!