Și tu visezi să arați mai tânără? La un ten ferm, cu aspect neted, posterior fără celulită, după care va întoarce capul fiecare bărbat?

Ai sentimentul că ai încercat toate cremele și serum- urile  posibile, iar ridurile sunt în continuare vizibile? În cele din urmă ai impresia că și celulita este din ce în ce mai vizibilă… Faci sport, bei lichide, și nici asta nu ajută? Știai că poate îți lipsește elixirul tinereții?

Proprietățile unice ale elixirului tinereții conferă nu doar frumusețe ci și efecte de întinerire și efecte benefice sănătății.

Îți vei da seama foarte ușor că îți lipsește elixirul tinereții:

 1. Apar ridurile, celulita, petele pigmentare, acnee, vergeturi
 2. Calitatea unghiilor și a părului devine mai precară
 3. Apar durerile de articulații, mușchi, ligamente
 4. Rănile se vindecă mai greu

Ce este defapt elixirul tinereții?

Colagenul, care influențează semnificativ calitatea vieții. Fără o cantitate suficientă, corpul nu lucrează ca și odinioară. Nu te speria, colagenul poate fi adus din nou înapoi în organism.

Ce fel de elixir al tinereții (colagen) trebuie să alegem?

 1. Este importantă cantitatea de colagen din doza zilnică (Se recomandă 5000-10000 mg colagen în doza zilnică)
 2. Să fie colagen testat clinic– dacă produsul trece testele clinice înseamnă că efectele acestuia sunt reale, bazate pe teste
 3. Nu uita de vitamina  C– știai că fără vitamina C corpul nostru nu poate prelucra colagenul? Se poate întâmpla să iei colagen și să nu apară efectele, tocmai din acest considerent- că produsul nu conține vitamina C
 4. Este importantă și forma de colagen- tipul de colagen hidrolizat are cea mai bună capacitate de absorbție și eficiență. Este foarte eficient consumul de colagen sub formă lichidă, pentru că pastilele nu se dizolvă bine, iar cremele care conțin colagen nu reușesc să pătrundă în interiorul pielii. Rămân la suprafața pielii și au doar o mică funcție de susținere.

Așadar, dacă îți pui întrebarea cum să alegi colagenul corect, este suficient să urmărești sugestiile menționate mai sus. Nu toate tipurile de colagen sunt la fel și chiar contează marca de colagen pe care o alegi, mai exact compoziția acestuia.

Ce așteptări putem avea dacă alegem colagenul corect?

 1. Dacă alegi colagenul corect, nu mai trebuie să arunci banii în zadar pe produse scumpe de îngrijire pentru acnee sau produse de lifting facial. Chiar poți economisi banii dați pe serum- urile de creștere a părului. Poți avea acasă propriul studio de cosmetică.
 2. Dar celulita? Va mai trebui să merg la drenaj limfatic? Nu va mai trebui să te împachetezi în ”celofan”. Combinația dintre un colagen corespunzător și un aport suficient de lichide poate rezolva și această problemă destul de deranjantă.
 3. Ți se exfoliază unghiile? Peste puțin timp te vei putea mândri cu unghii frumoase și puternice.
 4. Poți arăta din nou tânără și fresh. Poți îmbrăca din nou rochia scurtă preferată, este suficient doar să faci pasul potrivit. Să ajungi la elixirul potrivit al tinereții.

Și ele au ales cel mai calitativ colagen pentru piele, păr și unghii:

Recomandarea noastră:

Viacollagen, conține 5000 mg colagen bioactiv testat clinic, 1000 mg vitamina C și 80 mg acid hialuronic.

Dacă introduci codul ”blog100” vei avea reducere de 100 LEI  la cura pentru 3 luni!

DĂ CLICK AICI ȘI COMANDĂ ACUM COLAGENUL TĂU! PESTE 12.000 DE PERSOANE MULȚUMITE ÎL FOLOSESC DEJA!