Te-ai apucat de cure de slăbire, faci și sport regulat și în ciuda acestui fapt nu ești mulțumită de rezultate? Acest lucru se întâmplă frecvent și de aceea nu este nimic neobișnuit în faptul că începem să apelăm la suplimente alimentare. Cel mai adesea,  acestea au ca ingrediente aminoacizi, precum L-arginina.

Ce este L-arginina?

L-arginina este un aminoacid, un bloc de proteine care efectuează un număr mare de funcții fiziologice. Îmbunătățește oxigenarea sângelui precum și circulația sanguină, crește cantitatea de energie și joacă un rol deosebit de important în regenerarea și detoxifierea organismului. Reglează tensiunea arterială și îmbunătățește funcția sexuală.

Pentru cine se recomandă?

L-arginina se recomandă tuturor celor care vor să își crească randamentul fizic. Având în vedere că generează în organism o reacție datorită căreia întreg organismul se sangvinizează mai bine, corpul automat capătă mai multă energie. Datorită faptului că astfel mușchii primesc o nutriție mai bună, este susținută creșterea masei musculare și se accelerează arderea grăsimilor.  Asociată cu o alimentație corectă și respectarea unui plan de exerciții fizice, aceste efecte se vor oglindi și în silueta ta.

Introdu L-arginina în viața ta!

Acum e foarte ușor cu băutura  ViaAmino deoarece conține aminoacizi selecționați, elemente fundamentale din structura fiecărei celule, și câteva vitamine. Amestecul de Arginină și Citrulină va susține formarea de oxid de azot pe timpul nopții, Vitamina B9 contribuie la formarea corectă a sângelui, vitamina C susține sistemul imunitar, iar vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

 

OBȚINE ACUM REDUCERE DE 15% LA VIAAMINO PRIN CLICK AICI!

Codul cuponului de reducere: amino15