Vă numărați printre acele doamne sau domnișoare care doar visează la un ten frumos și un păr sănătos? Tenul fin și părul des sunt, din punctul tău de vedere,  doar rezultatul unor fotografii retușate pe internet? Suntem convinși că nu.

Nu trebuie să faci nimic drastic pentru ca tenul tău să fie mai luminos, iar părul mai puternic

Nu este de mirare că  tenul nostru îmbătrânește, ne apar riduri, ne scade calitatea părului, se despică la vârfuri, unghiile devin casante și se exfoliază. Nici nu ar trebui să ne mirăm, deoarece colagenul constituie până la 70% din construcția pielii noastre, iar acestea sunt doar manifestări ale faptului că acest colagen ne lipsește din organism.

Depinde doar de noi dacă dorim să încetinim procesul de îmbătrânire de pe acum și să avem o viață activă

Cel mai adecvat colagen pentru corpul uman este considerat colagenul bioactiv, obținut din pește marin. Este cel mai asemănător corpului uman. Dacă dorim să vedem rezultate, este important ca acesta să fie administrat în cantități suficiente și să fie testat clinic. De asemenea, este necesar să fie administrat împreună cu o cantitate suficientă de vitamina C, fără de care părul și pielea noastră nu pot asimila colagenul.

Multe femei din toată Europa consideră colagenul – un elixir al tinereții

Fosta asistentă a show-ului tv prezentat de Mihai Morar, actuală mămică a doi gemeni superbi, Marina Dina, a prins și ea gustul colagenului marin. Când a fost întrebată cum a ajutat-o, răspunsul ei a fost clar: Sunt 6 săptămâni de când îl folosesc și deja am rezultate vizibile! Zilele trecute, la manichiură, am fost întrebată dacă am făcut vreun tratament special pentru unghii. Inițial am răspuns că nu… după aceea am realizat că este vorba de efectul suplimentului pe care îl consum deja de câteva luni. ”

Dacă dorim să ne păstrăm un aspect tineresc  și o stare de sănătate optimă, precum și condiția fizică, trebuie să înțelegem că hidratarea și elasticitatea organelor interne, a pielii, a părului și a unghiilor, sunt foarte importante. Acest lucru va putea fi asigurat doar de combinația dintre colagenul marin, acidul hialuronic, vitamina C și zinc.

COMANDĂ ȘI TU ACUM CURA TA PENTRU 3 LUNI, APLICĂ CODUL ”BLOG100” ȘI AI REDUCERE 100 LEI!

CLICK AICI PENTRU A COMANDA ȘI TU CURA MARINEI DINA!