Vă numărați printre acele doamne sau domnișoare care doar visează la un ten frumos și un păr sănătos? Tenul fin și părul des sunt, din punctul tău de vedere,  doar rezultatul unor fotografii retușate pe internet? Suntem convinși că nu.

Nu trebuie să faci nimic drastic pentru ca tenul tău să fie mai luminos, iar părul mai puternic

Nu este de mirare că  tenul nostru îmbătrânește, ne apar riduri, ne scade calitatea părului, se despică la vârfuri, unghiile devin casante și se exfoliază. Nici nu ar trebui să ne mirăm, deoarece colagenul constituie până la 70% din construcția pielii noastre, iar acestea sunt doar manifestări ale faptului că acest colagen ne lipsește din organism.

Depinde doar de noi dacă dorim să încetinim procesul de îmbătrânire de pe acum și să avem o viață activă

Cel mai adecvat colagen pentru corpul uman este considerat colagenul bioactiv, obținut din pește marin. Este cel mai asemănător corpului uman. Dacă dorim să vedem rezultate, este important ca acesta să fie administrat în cantități suficiente și să fie testat clinic. De asemenea, este necesar să fie administrat împreună cu o cantitate suficientă de vitamina C, fără de care părul și pielea noastră nu pot asimila colagenul.

Multe femei din toată Europa consideră colagenul – un elixir al tinereții

Finalista Miss Slovacia 2018, Katarína Očovan, a prins și ea gustul colagenului marin. Când a fost întrebată cum a ajutat-o, răspunsul ei a fost clar: ”Multe fete mă întreabă ce folosesc pentru a-mi îngriji tenul De când am început să am probleme cu tenul iar produsele cosmetice nu mai erau suficiente, trebuie să recunosc că acest colagen a fost singurul lucru care m-a ajutat. Îl recomand cu drag!”

Dacă dorim să ne păstrăm un aspect tineresc  și o stare de sănătate optimă, precum și condiția fizică, trebuie să înțelegem că hidratarea și elasticitatea organelor interne, a pielii, a părului și a unghiilor, sunt foarte importante. Acest lucru va putea fi asigurat doar de combinația dintre colagenul marin, acidul hialuronic, vitamina C și zinc.

Vreau un păr mai frumos și un ten mai luminos