Ai trăit și tu  acel sentiment când nu te simțeai bine în corpul tău? Te străduiai să acoperi ridurile de pe față, celulita de pe coapse sau șolduri? Ai avut vreodată probleme cu căderea părului sau ai avut unghii casante?

Cu astfel de probleme se confruntă aproape fiecare femeie

Noi femeile suntem setate de la natură astfel încât să ne dorim tot timpul să arătăm bine. Facem eforturi pentru a ne cultiva frumusețea prin vizite regulate în saloane cosmetice, la coafor, sau prin cumpărarea produselor cosmetice de calitate. Însă ce e de făcut atunci când nu vedem rezultatele dorite în ciuda eforturilor depuse?

Îți dezvăluim un secret

Înainte de a face dezvăluirea despre modul în care poți avea  un ten mai frumos, păr strălucitor și unghii puternice, ar trebui să știi că nerezolvarea acestor probleme, mai devreme sau mai târziu, te va obliga să plătești pentru asta. Nu vorbim aici doar de bani, dar și lucruri mărunte, la care pur și simplu va trebui să renunți. Aici ne referim la faptul că probabil va trebui să îți iei adio de la imaginea de:

  1. păr frumos și des
  2. piele elastică
  3. ten fără riduri vizibile
  4. unghii sănătoase
  5. sentimentul că arătați bine

+ lista poate continua…

Iată de ce anume avem nevoie pentru a ne recăpăta încrederea în frumusețe:

Colagen marin testat clinic: Unele suplimente de colagen doar pretind că v-ar putea ajuta. Conțin o cantitate mică de colagen în doza zilnică, astfel încât corpul nostru nici nu o observă. Cantitatea ideală din doza zilnică ar trebui să fie de 5000 mg. Dacă doriți să fiți siguri de efectele lui pozitive asupra părului, unghiilor și a tenului, dați năvală pe colagenul testat clinic.

Vitamina C: Corpul uman nu știe să își producă singur vitamina C. De aceea suntem ”condamnați” să căutăm să o aportăm din exterior. Fără o cantitate suficientă de vitamina C în organism, colagenul nu se absoarbe în celule. Pentru o doză de 5000 mg colagen, se recomandă un aport de 1000 mg vitamina C.

Zinc: Această substanță contribuie la menținerea unui păr sănătos, a unghiilor puternice și a tenului frumos. Datorită cantității de zinc din doza zilnică (cca 10 mg), puteți scăpa de pielea acneică, de producția crescută de sebum, sau puteți obține și efectul invers în cazul în care aveți ten uscat. Prin suplimentarea regulată a zincului puteți preveni căderea excesivă a părului și puteți susține creșterea acestuia.

Acidul hialuronic: Având în vedere că acidul hialuronic poate lega o cantitate mare de apă (aproximativ 6 litri pe un gram), asigură elasticitatea țesutului conjunctiv și oferă un aspect catifelat al pielii. Datorită proprietăților sale, poate reduce semnificativ apariția ridurilor sau a cearcănelor. Pielea Dvs astfel poate fi în sfârșit netedă, luminoasă și fără semne de oboseală. Doza zilnică recomandată din această ”substanță miraculoasă” este de 30 mg.

De ce să plătim pentru o multitudine de suplimente alimentare, și să folosim separat suplimente pentru păr, separat pentru unghii, și separat pentru ten?

Nu vă chinuiți cu banalități, puteți economisi și timp și bani.

Viacollagen &hialuronic acid conține o cantitate suficientă din toate substanțele importante pentru un păr des, ten perfect și unghii puternice.

PENTRU A AFLA CUM ÎȚI POȚI RECĂPĂTA ÎNCREDEREA ÎN FRUMUSEȚEA TA, DĂ CLICK AICI!