Cine suntem

Suntem o echipă fantastică

V-ați gândit vreodată cine stă în spatele brandului colagenulmeu.ro? Dacă da, ne-ar face plăcere să ne prezentăm. În primul rând ar trebui să știți că suntem o echipă de oameni tineri și dinamici, care s-au decis să facă ceva ce îi pasionează, pentru cei care au nevoie. Ne străduim neîncetat să venim cu idei originale doar ca să vă facem vouă bucurii. Ne specializăm întâi de toate, în producția de suplimente alimentare premium, sub formă de băuturi. Ar trebui să știți că produsele pe care le găsiți în magazinul nostru online sunt producție proprie, toate fiind înregistrate la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București.

Faceți cunoștință cu unii dintre noi

Monica Cacuci

Vă ajut pe live chat cu privire la comenzi, reclamații, întrebări. Mă puteți contacta și la nr. de telefon 0757 021 071. Sunt ca o enciclopedie vie, orice întrebare aveți cu privire la produsele noastre, sunt aici să vă răspund.”Moni este la butoane și pe facebook și instagram, de aceea are tot timpul telefonul la îndemână.

Tomáš Vanka

Răspund pentru bunul mers al întregii echipe, coordonez activitățile alocate, iar împreună cu întreaga echipă planificăm și realizăm campaniile sub brandul colagenulmeu.ro”. Tomáš este pur și simplu cel mai bun șef, fără el echipa noastră nu ar fi complet.

Jozef Kubinec

Eu creez grafica pe site, fac fotografii pentru produsele noastre, toate le fac astfel încât ochiul vostru să nu sufere vătămări când vede ceva J .” Care este plusul lui major? În ciuda faptului că este bărbat, deosebește cu ușurință culoarea roz de ciclam.

Michal Škoda

Am grijă de site, mă străduiesc să îi aduc în continuu îmbunătățiri, pentru voi, pentru ca experiența de a face cumpărături pe site-ul nostru să fie cât mai plăcută.” Fiecare secundă necesară pentru încărcarea paginii este importantă pentru Michal. Îi place să se perfecționeze tot timpul.