Aceasta este calea cea mai rapidă spre o digestie sănătoasă

De-a lungul timpului s-au scris multe adevăruri dar și mituri despre digestie. Totuși, despre informația de mai jos,  probabil că nu ați mai auzit. Până la 80% din celulele sistemului imunitar se ”ascund” tocmai în intestinele noastre, de aceea este extrem de important ca acestea să funcționeze corect. Sistemul imunitar joacă 2 roluri în intestine:

 1. Trebuie să apere organismul împotriva agenților patogeni periculoși ( cel mai des este vorba de bacterii, paraziți, virusuri).
 2. Trebuie să manifeste toleranță față de substanțețe care ne pun în pericol organismul ( de exemplul proteina din laptele de vacă).

Cum funcționează intestinele noastre?

În intestinul subțire ajunge hrana din stomac, iar până la capătul intestinului gros se depozitează resturile nefolosite din alimente, care sunt eliminate din corp după umplerea completă a intestinului. La trecerea dintre intestinul subțire și intestinul gros se află apendicele. Intestinele noastre sunt protejate atât  de peretele intestinal a cărui celule contribuie în apărarea organismului, cât și de flora intestinală, care ne protejează împotriva bacteriior.

Din păcate problemele cu tranzitul intestinal sunt familiare aproape oricui

Că vrem sau nu, această problemă este provocată în special de faptul că avem un stil de viață ”pe fugă”, locuri de muncă sedentare, lipsa mișcării și alimentația dezechilibrată din punct de vedere nutrițional. Problemele de tranzit intestinal sunt un semnal de alarmă al faptului că ceva nu este în regulă în organismul nostru și ar trebui să schimbăm ceva.

Care sunt cele mai frecvente simptome?

 1. Creșterea flatulenței
 2. Dureri abdominale
 3. Crampe intestinale
 4. Arsuri la stomac
 5. Diaree
 6. Vomă
 7. Răceli repetate

Care sunt cele mai frecvente cauze ale problemelor gastro- intestinale?

Printre cele mai frecvente cauze ale problemelor gastro – intestinale se regăsesc: alimentația dezechilibrată pe termen lung, stresul, consumul de alcool, drogurile, consumul de medicamente, infecțiile la stomac, afecțiunile cronice la stomac, iar în consecință imunitatea slab construită la nivelul intestinului. Problemele digestive ne complică viața, iar uneori sunt chiar dureroase.

Care este cea mai eficientă soluție în rezolvarea problemelor digestive?

Soluția este un complex de substanțe cu eficiență ridicată pentru intestine. Rețeta dovedită poartă numele de VIAFIBER.

Conține:

 1. fibră de salcâm- este singura dintre toate fibrele care are proprietatea de a se menține pe toată lungimea intestinului subțire și a celui gros și se eliberează treptat, timp de 24- 48 ore. Celelalte fibre se eliberează în intestin doar timp de 2- 6 ore, ceea ce înseamnă că nu au timp să treacă prin tot intestinul.
 2. L-glutamină– îndeplinește un spectru larg de funcții în organismul nostru. Despre această substanță se știe că este importantă în diviziunea celulară, spre exemplu la sistemul imunitar sau la intestine. Dacă această substanță ne lipsește în organism, urmează problemele cu sistemul imunitar și cu intestinele.
 3. vitamina C– contribuie la funcționarea corectă a sistemului imunitar.
 4. magneziu– contribuie la îmbunătățirea metabolismului celular, care este important în formarea de energie.
 5. vitamina B3- susține menținerea mucoaselor în stare bună (locul unde apar inflamațiile cel mai frecvent).
 6. zinc- poate acționa antiviral și antibacterian.
 7. vitamina B6- poate contribui la formarea unui metabolism enegertic normal.
 8. D-biotină- susține metabolismul de macronutrienți ( zaharuri, grăsimi și proteine).

Doriți să scăpați cât mai rapid de problemele gastro- intestinale?

Prin consumul regulat de  VIAFIBER veți reuși să scăpați foarte rapid de problemele gastro- intestinale. Nu doar aroma plăcută de lămâie, ci întâi de toate efectele vizibile, vă vor convinge.

În plus, dacă ați citit acest articol până la capăt, beneficiați și de un bonus. Dacă comandați o bucată, a doua o puteți comanda la jumătate de preț. Este suficient să introduceți codul ”fiber50” înainte de finalizarea coșului de cumpărături.

AFLĂ MAI MULT