Căderea părului afectează atât femeile, cât și bărbații, indiferent de vârstă. Chiar dacă este o etapă normală în ciclul de creștere a părului, căderea excesivă a părului ne poate cauza o multitudine de probleme.

Una din proteinele fundamentale din structura părului este proteina elastică, denumită colagen. Rezistența ridicată, elasticitatea, creșterea părului sunt condiționate de structura părului și de dispunerea cheratinei părului. Părul mai conține și melanină, rolul ei este de a-i da culoare părului, apă, oligoelemente și alte proteine.

Părul la adulți

Un adult are în medie între 100 000 și 200 000 de fire de păr, care crește cu aproximativ 1 cm pe lună. Zilnic ne cad în medie între 100  și 150 de fire pe zi, iar în lunile octombrie și noiembrie părul ne cade mai mult decât de obicei. De asemenea, părul crește mai repede în perioada verii. Aproximativ 85% din părul nostru se află în faza de creștere.

Cauzele căderii părului pot fi multiple:

 • 1. Genetic
 • 2. Modificări hormonale, după naștere
 • 3. Probleme dermatologice
 • 4. Stres, traume
 • 5. Afecțiuni ale glandei tiroide și ale rinichilor
 • 6. Chimioterapia
 • 7. Insuficiența vitaminelor și a mineralelor
 • 8. Vârsta și epuizarea psihică
 • 9. Scăderea producției de colagen în organism

Ce putem face pentru a opri CĂDEREA PĂRULUI?

Ai părul tern, firul degradat sau îți cade părul? Înseamnă că are nevoie de o îngrijire specială.Cum?

1. Produse de spălat părul, potrivite pentru tipul de păr

În primul rând este important să folosim produse adecvate tipului nostru de păr atunci când ne alegem șamponul, balsamul, etc. Ar trebui să ne spălăm părul minim de 2 x pe săptămână cu un șampon de calitate, care întărește firul de păr, să nu conțină parabeni sau alte substanțe chimice nocive. Pentru susținerea creșterii părului se recomandă șampoanele care conțin cofeină, chinină, taurină, cheratină.

2. Ai grijă la alimentație

Alimente indicate: cereale integrale, lactate, ouă, carne (peste, pui, vită, curcan), soia, nuci, morcovi, mazăre, fasole, citrice, banane, spanac, broccoli.
Alimente de evitat: mâncăruri grase, alimente care conţin sare, zahăr şi chimicale în exces. De asemenea, evita dietele foarte drastice, deoarece provoacă carenţe organismului.

3. Tunde regulat din vârfuri, vopsit și coafat cu măsură, nu exagera!

Este foarte important să tundem regulat din vârfuri. Ar trebui să evităm vopsitul prea des, decoloratul părului sau folosirea în exces a plăcii de îndreptat părul. De asemenea, părul nu se prea bucură dacă exagerăm cu fixativul sau gelul de păr.

4. Dormi doar cu părul uscat

Se recomandă să nu mergem la culcare cu părul ud, pentru că se rup firele de păr și astfel este încetinită creșterea. Nu freca părul ud cu prosopul, doar tapetează finuț pentru a absorbi apa. Părul se piaptănă uscat, pentru a evita ruperea firelor de păr.

5. Colagen, vitamine și minerale

Nu în ultimul rând, n-ar trebui să uităm de suplimentarea de vitamine și minerale, din interior. Căderea părului este determinată în cele mai multe cazuri de insuficiența seleniului, fierului, zincului și a vitaminei A. Primele rezultate apar de obicei după trei luni. Colagenul de asemenea, are un rol important în creșterea părului. El se regăsește în fiecare fir de păr, iar după vârsta de 25 de ani organismul nu își mai produce singur cantitatea necesară, de aceea trebuie suplimentat din exterior.

Beneficiile colagenului dovedite științific

Prin urmare, dacă începeți să vă suplimentați corpul cu colagen sub formă bioactivă hidrolizată, veți observa aceste modificări specifice în timp:

 • Ajută la prevenirea căderii părului – părul devine sănătos și frumos,
 • Conferă frumusețe și strălucire părului – combate ruperea
 • Ajută la creșterea densității părului – dacă există suficient colagen, părul arată sănătos și frumos
 • Ajută la reducerea căderii și ruperii părului – nu mai aveți pardoseala din baie plină cu păr  ca înainte
 • Ajută la creșterea hidratării și a volumului părului – nu este nevoie să vă fie rușine de părul scurt și fragil, îmbunătățește volumul părului
 • Ajută la regenerarea vârfurilor deteriorate și împiedică despicarea acestora – nu mai există capete rupte

Colagenul este astfel elementul de bază pentru corp, care se găsește în articulații, cartilagii, oase, dinți, piele, unghii și păr. Din moment ce la o anumită vârstă  nu se formează aproape deloc în organism, ar trebui să îl suplimentați în mod regulat. Doar o dietă bună nu este suficientă, așa că cel mai bine este să îl completați sub formă de colagen  hidrolizat, care se amestecă în 200 ml de apă și se bea zilnic. Această formă de colagen este garantată de Viacollagen, ale cărui efecte sunt incontestabile și confirmate de numeroase recenzii ale clienților mulțumiți.

Viacollagen are grijă de frumusețea și sănătatea părului tău, oprește căderea acestuia deja după prima cutie. Oferă părului strălucire și elasticitate, unghiile se rup mai puțin.

Viacollagen & Hyaluronic Acid conține o cantitate suficientă din toate substanțele importante pentru un păr des, ten perfect, unghii puternice și este un real ajutor în lupta cu celulita.

Primele efecte apar deja după 30 de zile, iar pentru rezultate optime, ca să fii cu adevărat mulțumită  este nevoie de o cură completă de 90 zile. Astfel vei putea observa că aspectul tenului tău va fi cu totul diferit, va fi mai luminos, mai catifelatpărul devine  strălucitor, puternic și plin de vitalitate, apar primele semne de hidratare în profunzime a pielii astfel încât să se reducă și celulita, iar unghiile să își recapete rezistența și nu se mai rup atât de ușor.

Recapătă-ți încrederea în frumusețea ta cu acești pași atât de ușor de urmat, pentru un look de DIVĂ, fără intervenții chirurgicale!

Și ele au urmat cura de Viacollagen:

În plus, dacă vei începe cura de 3 luni ACUM, avem o SURPRIZĂ pentru tine:

Prin aplicarea codului BLOG100, beneficiezi de o reducere de 100 LEI la oricare dintre pachetele pentru cura de 3 luni pe care o alegi. Trebuie doar să îți alegi aroma dorită, o adaugi în coș, iar înainte de finalizarea comenzii introdu codul de mai sus și ți se va scădea suma de 100 LEI din totalul coșului de cumpărături. 🛒

DĂ CLICK MAI JOS ȘI ÎNCEPE CURA PENTRU UN PĂR MAI SĂNĂTOS :

COMANDĂ AICI ȘI FOLOSEȘTE CODUL DE REDUCERE DE 100 LEI!