În acest articol vă prezentăm ceva despre care probabil nu ați mai auzit până acum. Este o nouă descoperire în domeniul nutricosmeticii, care se caracterizează prin rezultate literalmente uluitoare.

Ce este nutricosmetica?

Știți care este diferența dintre cosmetica clasică și nutricosmetică? Prin cosmetica clasică ne îngrijim pielea din exterior, însă deseori nu este suficient, pentru că tenului nostru îi lipsește ceva ce să o hrănească în profunzime. Acesta este rolul nutricosmeticii, care ne va construi frumusețea din interior. Un rol important în această ecuație îl joacă fitoceramidele. Dacă îi oferim pielii noastre ceramide din interior, pielea va fi hidratată, i se va reface bariera protectiare de lipide și va avea un aspect tineresc timp îndelungat. Este demonstrat clinic faptul că fitoceramidele sunt de 20 de ori mai eficiente dacă se adminsitrează oral decât prin aplicarea pe piele, sub formă de cremă.

Știți care este cea mai bună armă în lupta împotriva îmbătrânirii pielii?

Secretul celei mai eficiente arme, se ascunde

în asocierea a trei ingrediente:

 1. Colagen tesat clinic- acesta va menține pielea elastică, funcționează ca o umplutură și consolidează straturile din profunzime.
 2. Acid hialuronic- acesta are capacitatea de a lega apă. Datorită prezenței acestuia, tenul are un aspect mai fin. De asemenea, acidul hialuronic joacă un rol important și în estomparea ridurilor.
 3. Fitoceramidele- sunt fără îndoială una din cele mai bune soluții împotriva îmbătrânirii pielii, care sunt accesibile deja și în prezent. Dacă nu ați mai auzit niciodată de ele până acum, ar trebui să luați în calcul următorul aspect: ceramidele constituie aproximativ 40% din pielea noastră. Din păcate, odată cu înaintarea în vârstă, acestea se pierd, iar ca urmare apar petele pe piele, ridurile. Ceramidele sunt ca un perete de cărămidă. Cărămizile sunt ținute între ele de ciment. Ceramidele funcționează la fel ca cimentul dintre cărămizi. Ajută să țină pielea ca un întreg. Fitoceramidele sunt molecule ce provin din plante și vă ajută să înlocuiți din interior ceramidele pierdute, astfel refăcându-se structura pielii, astfel sunt umplute și liniile feței. Este o nouă descoperire în domeniul NUTRICOSMETICII, este comestibilă și ne ajută în construirea frumuseții dinspre interior.

Vă prezentăm ceva  NOU

Pe baza mai multor studii și a cunoștințelor de mai sus, ne-am decis să preparăm un produs, denumit VIACOLLAGEN & hyaluronic acid & phytoceramides complex. Vă veți prepara astfel o băutură foarte eficientă, cu aromă răcoritoare de grapefruit. Acest produs conține pe lângă colagenul testat clinic, doze suficiente de fitoceramide, acid hialuronic, vitamina C, biotină și zinc.  În ciuda faptului că fitoceramidele care sunt utilizate în prepararea acestui produs, provin din grâu, nu conțin gluten, nu sunt modificate genetic, și sunt deținătoare a certificatului Koshér.

Ce rezultate puteți aștepta prin utilizarea regulată?

 1. O hidratare intensivă a pielii
  2. Creșterea elasticității pielii
  3. Netezirea ridurilor fine și reducerea ridurilor mai profunde
  4.  Reducerea sau chiar dispariția cearcănelor
  5.  Întărirea unghiilor și a părului

+ lista poate continua

Dorești și tu să îți refaci frumusețea din interior?

DA, VREAU